Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith postaje slobodan igraè

Atraktivni igraè New York Knicksa, J.R. Smith odbio je produženje ugovora s Knicksima na sljedeæu sezonu te tako postaje slobodan igraè.

Iako je Smith odbio produženje ugovora s Knicksima, još uvijek se može vratit u redove New Yorka. Ovime si je samo omoguæio da dobije veæi ugovor. Knicksi su mu prvotno ponudili produženje ugovora na sljedeæu sezonu vrijedno 2,5 milijuna dolara, što je Smith odbio. Sada kao slobodan igraè, Smith može potpisati novi ugovor s Knicksima koji æe vrijediti više od 2,5 milijuna dolara po sezoni.

Ipak, moguæe je da æe Smith prihvatiti i ponudu neke druge ekipe, jer sada kao slobodan igraè može birati za koju æe ekipu nastupati, naravno ukoliko postoji interes ekipe za njega. Prema svim najavama trebao bi potpisati novi ugovor s Knicksima, no i drugaèiji scenariji su moguæi.

Smith je prije poèetka prošle NBA sezone, èiji je poèetak odgoðen zbog lockouta, otišao u Kinu gdje je igrao košarku sve do veljaèe, kada je završila kineska liga. Tada se vratio u Ameriku i potpisao za Knickse za koje je prosjeèno ostvarivao brojke od 12,5 poena i 3,9 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE