Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith zabrinut za svoj status u momèadi

Denver Nuggetsi su fokusirani na Carmela Anthonya, a Nene se èini kao drugi igraè na njihovoj listi što je uzrokovalo brigu beku J.R. Smithu.

Smith æe postati slobodan igraè nakon ove sezone i priznao je da ne zna što ga èeka u buduænosti. “U teškoj sam situaciji”, rekao je Smith. “Oni ustvari nisu sigurni što žele uraditi, u kojem smjeru žele iæi, žele li zamijeniti Carmela ili ne. Za mene je to teško jer ne znam na èemu sam. Moram samo nastaviti igrati i vidjeti što æe se dogoditi.”

Ovo je Smithu zadnja godina trogodišnjeg ugovora vrijednog 16.5 milijuna dolara kojeg je potpisao 2008. godine. “Svi govore kako žele da ostanem ovdje i sve to, ali mislim da svi oni znaju da ukoliko doðe prava ponuda, nešto æe se dogoditi. Teško je reæi kada æe superzvijezda momèadi biti zamijenjena, tako da im je teško sada misliti na mene. Ovdje mi se sviða, volim igrat ispred ove publike.”

Smith je u Denveru proveo 5 sezona u kojima je uglavnom igrao kao šesti èovjek u èemu se pokazao jako dobar. Za Nuggetse je odigrao 344 utakmice u kojima je ostvario uèinak od 13.4 poena i 3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE