Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

J.R. Smith: Želim do kraja karijere ostati u Knicksima

Sezona za New York Knickse završena je porazom u šestoj utakmici od Indiana Pacersa u polufinalu Istočne konferencije. Sigurno su Knicksi imali veće planove, ali preko Pacersa nisu mogli. Sada se okreću sljedećoj sezoni i osnaživanju momčadi za novi pokušaj dolaska na vrh lige.

Važna odluka je pred Knicksima i njihovim ponajboljim igračem J.R. Smithom. Smith ima još jednu godinu ugovora, vrijednu samo 3 milijuna dolara, ali može raskinuti taj ugovor i postati slobodan igrač. Većina očekuje da će to Smith i napraviti, budući da može dobiti mnogo unosniji ugovor. Također, bit će puno zainteresiranih ekipa, ali čini se da će Knicksi imati prednost.

“Želim se umiroviti kao Knick”, rekao je Smith nakon poraza od Pacersa u šestoj utakmici. “Ne želim ići u neku drugu momčad.”

Tijekom cijele serije protiv Pacersa Smith je imao veliki problema sa svojim šutom te je u seriji protiv Indiane pogodio tek 26 od 90 upućenih lopti prema košu (29 posto). Takvim igrama razočarao je brojne navijače Knicksa, koji su očekivali puno bolje partije od igrača koji je dobio nagradu za najboljeg šestog igrača sezone.

Carmelo Anthony, prvi igrač Knicksa, već je izjavio kako bi volio da se Smith vrati u redove ekipe iz New Yorka, a postoje i glasine da će raskinuti ovaj ugovor te potpisati novi, četverogodišnji, s godišnjom plaćom od oko 5 milijuna dolara. Sve u svemu, bilo bi veliko iznenađenje da Smitha ne vidimo u redovima Knicksa i sljedeće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE