Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

JA MORANT SUSPENDIRAN NA 8 UTAKMICA!

Sve novosti vezane uz NBA ligu ovaj tjedan 🏀⏳

🖇️ Nakon što se Ja Morant sastao s povjerenikom NBA lige Adamom Silverom, liga ga je suspendirala na 8 utakmica.

NBA o Morantu: “Na temelju informacija dobivenih tijekom istrage, liga nije zaključila da sporni pištolj pripada Morantu, da ga je on donio u noćni klub ili da ga je izlagao duže od kratkog vremena. Istraga također nije otkrila da je Morant posjedovao pištolj dok je putovao s momčadi ili u bilo kojoj NBA ustanovi, a vlasti u Coloradu nisu pronašle dovoljan razlog da optuže Moranta za zločin.”

Suspenzija se odnosi na šest utakmica koje je propustio, uključujući večerašnju protiv Miamija. Ima pravo igrati u ponedjeljak protiv Dallasa.

Ja Morant vratit će se u ekipu sljedeći tjedan, nakon što je NBA u srijedu izrekla All-Star beku suspenziju od osam utakmica bez plaće i rekla da je njegovo pokazivanje vatrenog oružja u klubu u predgrađu Denvera ranije ovog mjeseca bilo “ponašanje štetno za ligu.”

Ja Morant o pokazivanju vatrenog oružja na Instagramu uživo:

“Pištolj nije bio moj. To nisam ja. Ne odobravam nikakvu vrstu nasilja, ali preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Napravio sam veliku pogrešku.”

Silver se sastao s Morantom u New Yorku prije nego što je objavio odluku lige. Ostali dužnosnici lige, kao i predstavnici Nacionalne udruge košarkaša, bili su dio tog sastanka.

Ja Morant će propustiti ugovorni bonus od 39 milijuna dolara ako ove sezone ne uđe u All-NBA tim.

To će dovesti njegov ugovor s potencijalnog 5-godišnjeg ugovora vrijednog 233 milijuna dolara na 5-godišnji ugovor od 194 milijuna dolara.

Intervju za ESPN s Jalenom Roseom i Ja Morantom stiže uskoro!

🖇️ Legenda Warriorsa Andre Iguodala ima frakturu lijevog zgloba i bit će podvrgnut operaciji sljedeći tjedan.

Možda smo ovaj tjedan vidjeli Iguodalinu posljednju utakmicu u karijeri protiv Phoenixa…

🖇️ “Teško je, posebno u poziciji u kojoj se nalazimo,” rekao je Davis. “Očito je da želim izaći i igrati. Ali prije nego što sam se uopće vratio, to je bilo nešto o čemu su liječnici i organizacija razgovarali – da misle da bi bilo najbolje za mene da ne igram back-to-back zbog stopala. Iako ne osjećam bol niti nešto, to je još uvijek aktivna ozljeda, s reakcijom na stres i svime. Činimo sve što treba kako bismo bili sigurni da sam spreman za igru. Želiš izaći i igrati, ali na kraju dana s takvom ozljedom ne želiš da ode na drugu stranu.”

🖇️ Karl-Anthony Towns napreduje nakon ozljede listova i vratit će se u postavu Minnesota Timberwolvesa u nadolazećim tjednima.

Minnesota je 7. na zapadu s omjerom 35-34.

🖇️ NBA je suspendirala napadača Sacramento Kingsa Treya Lylesa na jednu utakmicu zbog njegove uloge u svađi s centrom Milwaukee Bucksa Brookom Lopezom u ponedjeljak navečer. Lopez je kažnjen s 25.000 dolara.

🖇️ “Rečeno mi je da mu se desno stopalo osjeća mnogo bolje. Danas je prvi put nakon te ozljede šutirao slobodna bacanja na terenu. Nema konkretnog rasporeda za njegov povratak. Rečeno mi je da je još uvijek daleko i Lakersi se pripremaju kao da će mu trebati značajan dio ostatka regularne sezone da se ubrza za povratak. Ima tjedan i pol prije nego što ga Lakersi ponovno procijene, a vjerojatnost je da će izbivati i nakon toga. Ostala su 3 i pol tjedna do kraja regularne sezone.” – Shams Carania.


🖇️ Clippersi su pretrpjeli zastrašujuće iskušenje kada je njihov zrakoplov pogodio grom.

Evo najnovijih vijesti od Ohma Youngmisuka s ESPN-a, koji je danas otkrio vijest:

“Dok je charter zrakoplov LA Clippersa polijetao s piste Međunarodne zračne luke Los Angeles u oblačno poslijepodne 25. veljače, nekoliko je igrača drijemalo kada je let za Denver iznenada skrenuo ulijevo nekoliko sekundi u zrak točno iznad Tihi ocean. Avion Clippersa počeo se tresti i zveckati prije nego što se čuo jak prasak.

“Neki su djelatnici vidjeli bljesak na desnoj strani zrakoplova dok je motor na trenutak jezivo utihnuo prije nego što je zaurlao natrag u život i ispunio kabinu gromoglasnim okretajima. Zrakoplov je nekoliko puta pao na visini i mogli su se čuti vriskovi putnika u onome što su neki djelatnici nazvali jednim od najgorih trenutaka koje su doživjeli tijekom leta.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE