Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jabbar i Thomas odgovorili Pippenu

Scottie Pippen je prije nekoliko dana izjavio kako misli da je LeBron James najbolji igraè svih vremena, dok je za svog bivšeg suigraèa Michaela Jordana izjavio da je najbolji strijelac ikada. Ova izjava je veoma uzburkala košarkaške “vode”, te se odgovor nije trebao dugo èekati.

Nakon što je sam James izjavio kako nije bolji od Jordana, oglasile su se dvije istinske NBA legende i stanovnici košarkaške kuæe slavnih, Kareem Abdul-Jabbar i Isiah Thomas.

Jabbar je u svom otvorenom pismu Pippenu zamjerio što je zaboravio na NBA velikane iz 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeæa poput Wilta Chamberlaina i Billa Russela. Kareem ih je (èovjek koji drži rekord po broju postignutih koševa u karijeri) smjestio na svojoj rang-listi i ispred najèešæe spominjanog “najveæeg”, Michaela Jordana, naglašavajuæi Chamberlainove nevjerojatne statistièke rekorde, te Russelovih èak 11 naslova NBA prvaka.

Thomas je u nešto blažem tonu pak izjavio kako LeBron ima šansu da preskoèi na poziciji najboljeg svih vremena Jordana ukoliko nastavi sa unaprijeðivanjem svoje igre, naglašavajuæi kako bi u ovom trenutku još uvijek stavio Jordana ispred Jamesa.

Istaknimo i kako je oèito kasnije i sam Pippen shvatio kako se sa svojom izjavom pomalo “zaletio”, pa je naknadno na svom Twitter profilu napisao kako je Jordan još uvijek “najveæi”, no kako James ima šansu da ga nadmaši, dodavši pritom da je James tranutno najbolji all-round igraè lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE