Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jack stao u Williamsovu obranu, odgovorio Paulu Pierceu

U nedavnom intervjuu za ESPN, popularni Paul Pierce poznatiji još i kao The Truth bez dlake na jeziku progovorio je o svojoj karijeri, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti te pojedinim igračima o čemu ste mogli čitati na našem portalu.

Okrznuo je Istina tom prigodom svog prošlogodišnjeg suigrača Derona Williamsa za kojeg je rekao sljedeće: „Prije nego što sam došao tamo, mislio sam da je Deron MVP kandidat. Ali kad sam došao, imao sam osjećaj kako on to ne želi. Mislim da ga je pritisak tamo slomio. Prvi put je bio pod reflektorima cijele nacije. Nisu isti mediji u Utahu i New Yorku, neki ljudi ne mogu podnijeti taj pritisak. Mislim kako ga je to dosta pogodilo.“

Nakon što je Williams u četvrtoj utakmici doigravanja protiv Hawksa ubacio 35 poena sadašnji suigrač Williamsa, Jarrett Jack, osjetio je potrebu odgovoriti Pierceu: „Nije mi jasno zašto igrači koji su u drugoj momčadi i koji imaju nove suigrače komentiraju svoje bivše suigrače. Posebno zato jer je to nešto što se događalo u prošlosti i što je gotovo i nepromjenjivo. Ako si imao nešto za reći trebao si to napraviti kada si bio s njim u svlačionici. Mislim da je to… Ne znam. Ne bih želio ispasti grub i neugodan jer Paul (Pierce) je profesionalac i samo je odgovarao na pitanje, ali postojao je bolji način za to napraviti“.

Dobar je ovo znak za Netse. Od sebične, dosadne i plaćeničke ekipe iz regularne sezone čini se da su se pretvorili u homogenu zajednicu tijekom doigravanja, pa tako jednom igraču, ničim izazvanim, nije problem u javnosti stati u obranu svog suigrača koji mu inače konkurira na poziciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE