Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jackson: Neæu komentirati njihove rezerviste

Stvar je ponovno poravnata. Jezerèani nisu uspjeli još jednom brejknuti Kelte u njihovom hramu te æe Kobe i društvo do naslova morati doæi u Los Angelesu.

No, jedno je sigurno, ukoliko žele ponoviti prošlogodišnji naslov, doma neæe više smjeti dozvoliti Bostonu da se razmaše kao što je to uèinio u drugoj utakmici, odnosno noæas pred svojom publikom.

Na to je upozorio i španjolski reprezentativac Pau Gasol: “Znamo što moramo èiniti i kako odigrati protiv Celticsa. Sada se moramo psihièki i mentalno pripremiti za petu utakmicu.”

Kobe Bryant sigurno nije mogao biti zadovoljan sa njegovom predstavom. Naime, u tako bitnoj utakmici, (po)najbolji košarkaš današnjice si ne može priuštiti èak 7 izgubljenih lopti. “Pobijedili su nas u svim segmentima, u skoku, u ukradenim loptama, kljuèan je bio njihov ofenzivan (16 op. a.) skok koji im je donio nekoliko laganih poena”.

Za kraj vam donosimo i isprovocirano izjavu najtrofejnijeg trenera u NBA ligi, Phila Jacksona: “Igru njihovih rezervnih igraèa neæu komentirati”.

Komentirati Phila svakako nije potrebno, ali æe mu prvi zadatak u ovih nekoliko dana biti da pripremi momèad za moguæe još jedno iznenaðenje sa klupe Doca Riversa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE