Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jackson optimističan pred nadolazeću sezonu

Nakon sedam sezona izbivanja iz doigravanja momčad Detroit Pistonsa dospjela je u playoff protekle sezone te su pometeni od strane Cleveland Cavaliersa usprkos dobrim otporom  koji su pružali kasnijim prvacima NBA lige.

Glavni nedostatak protekle sezone u taboru Pistonsa jeste neučinkovitost igrača s klupe koji su prema statističkim podacima zakovani za dno lige. Dok s druge strane, starteri predvođeni Reggiejem Jacksonom i Andreom Drummondom bili su na samom vrhu lige što se tiče odigranih minuta. No, da se ne bi ponovio takav slučaj i ove sezone pobrinula se uprava Detroita na čelu sa Stanom Van Gundyjem.

U razgovoru za službenu web stranicu Pistonsa Jackson je izjavio što očekuje od nadolazeće sezone.

„U današnjoj NBA ligi potrebno je da dovedete neko veliko ime na roster da bi ste postali ozbiljna ekipa, ali to nije način na koji Detroit obavlja posao. Funkcioniramo kao kolektiv tako da ne težimo tome da netko zaista polaže nade u nas. Složili smo fin roster, popunili rupe, proširili rotaciju i mogu vam garantirati da ćemo igrati zastrašujuće tijekom sezone koja nam dolazi“, rekao je Reggie koji je više nego zadovoljan poslom uprave te je na kraju dodao:

„Ne želim da puno pričam, pa da poslije bude puno smo očekivali. Neka igra i rezultati koje napravimo govore za sebe.“

Pistonsi su ovog ljeta potpisali provjerene igrače poput Johna Leuera, Isha Smitha, Bobana Marjanovića koji bi mogli biti produktivni s klupe dok su na draftu ugrabili Henryja Ellensona, Michaela Gbinijea.

Uz prošlogodišnju pick&roll igru Jacksona i Drummonda i odlične partije ostatka prve petorke uz produljenu rotaciju Pistonsi predvođeni Van Gundyjem mogu napraviti pozitivno iznenađenje na Istoku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE