Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jackson samo lakše ozljeðen, upitan za petak

Iako se je proteklih dana nagaðalo da bi sezona mogla biti gotova za Stephena Jacksona, iz Charlotte stižu dobre vijesti. Magnetskom rezonancom nije otkriveno ošteæenje njegove lijeve tetive, pa je njegov povratak moguæe brzo oèekivati.

Jackson je pregled prošao u èetvrtak, dan nakon što je ozljeðen igrao protiv Indiana Pacersa u utakmici u kojoj je postigao 11 koševa, uz niti jedan ostvaren poen u prvoj èetvrtini. Šuter Bobcatsa propustio je èetiri utakmice u zadnjih mjesec dana upravo zbog problema sa tetivom. Ozljedu je obnovio na dan utakmice u srijedu, na jutarnjem šuterskom treningu.

U vrlo bitnoj utakmici  u srijedu Indiana je upisala pobjedu protiv Charlotte (111-88) te se sada Pacers nalaze tri pobjede ispred Bobcatsa, te su na osmoj poziciji sa koje se ulazi u doigravanje.

Nakon utakmice trener Charlotte Paul Silas najavio je moguænost da æe Jackson zbog ozljede biti izvan rotacije u ostatku sezone, no nakon juèerašnjih testova stvari su se promjenile te se oèekuje da æe zaigrati veæ na jednoj od sljedeæih utakmica.

Utakmicu protiv Pacersa Jackson je odigrao šepajuæi što je podsjetilo na njegovu veliku požrtvovnost koju je iskazao i 2006. godine kada je bio èlan upravo Pacersa. Tada je pod bolovima odradio trening samo dan nakon što ga je udario automobil usred svaðe ispred jednog striptiz kluba u Indianapolisu.

Danas Bobcats igraju protiv Boston Celticsa, a  Jacksonov nastup je pod upitnikom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE