Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jackson vjeruje da Heat može doæi do 70 pobjeda

Trener aktualnih NBA prvaka Los Angeles Lakersa, Phil Jackson izjavio je kako bi Miami Heat, a ne njegov klub mogao završiti sezonu sa 70 pobjeda.

“To se neæe dogoditi (za Lakerse)”, rekao je Jackson. “Raspored je pretežak. Putovanja su u Zapadnoj konferenciji, tu je mnogo promjena oko vremenske zone kroz koju prolazite i sve te stvari se dogode. I to poništava ideju da možeš igrati sa svim igraèima cijelu sezonu.”

Jackson je vodio poznate Chicago Bullse do najboljeg rekorda u povijesti lige od 72 pobjede i samo 10 poraza za vrijeme 1995-1996 sezone.

“Imamo tim koji je stariji i vjerojatno ne trebamo pokušavati to (72-10)”, izjavio je Phil. “To nije cilj u ovoj sezoni. Cilj nam je da održimo kontrolu i nadam se da imamo distancu (izmeðu nas i ostatka lige) i završiti u poziciji koja nam može biti prednost u doigravanju.”

Pored ovoga Jackson je dodao kako bi Miami Heat mogao oboriti famozni rekord Bullsa.

“Dovoljno su talentirani da to naprave”, nastavio je. “Možda još neæe imati dovoljno duboku ekipu, ili imati sve osobe na pravom mjestu i timsku igru, ali ako ostanu zajedno, imaju dobru šansu. Imaju jako talentiran tim.”

Miami je veæ izgubio èetiri od devet odigranih utakmica što znaèi da do kraja sezone mogu izgubiti još samo šest utakmica ako misle izjednaèiti rekord Bullsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE