Monday, June 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jackson želi dvojac Gasol – Anthony u New Yorku

Prema pisanju AS-a, španjolski košarkaš Pau Gasol velika je želja predsjednika New Yorka Phila Jacksona koji bi ga u novoj sezoni htio spojiti u momčadi s Carmelom Anthonyjem.

Prije nekoliko je dana Anthony izašao iz ugovora s Knicksima kako bi postao slobodan igrač i testirao tržište. No, to ne znači da na koncu neće opet odabrati Knickse i potpisati s njima novi ugovor. Američki mediji tvrde da to i jest najvjerojatniji scenarij iako 30-godišnjeg krilnog igrača silno žele u Chicagu.

Knicksi su si razmjenom s Dallasom prije nekoliko dana otvorili dosta prostora pod salary capom, a španjolski AS tvrdi da će Jackson pokušati dovesti Gasola kojeg dobro poznaje jer ga je trenirao u Los Angeles Lakersima od 2008. do 2011. godine. No, glavni je problem činjenica da bi španjolski centar morao pristati na znatno manju plaću u New Yorku. Prošle je sezone u Lakersima primio 19 milijuna dolara, što ga je činilo jednim od najplaćenijih igrača u NBA ligi. No, u Knicksima bi mu primanja bila i više nego dvostruko manja jer bi glavnina novca otišla Anthonyju.

Hoće li pristati na to i pokušati s Anthonyjem donijeti krunu u New York, mogli bismo saznati vrlo brzo budući da već od sljedećeg tjedna krenuti selidbe slobodnih igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE