Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jacque Vaughnu se trese stolica

Orlando Magic je vrlo blizu odluke da daju otkaz treneru Jacque Vaughnu po izvoru s Yahoo Sportsa, novinaru Adrianu Wojnarowskom.

Uprava Magica je jako nezadovoljna s radom Vaughna jer su očekivali da će se momčad boriti za doigravanje što je na ovako lošem Istoku bio čak i realan cilj jer će za ulazak među 8 najboljih vjerojatno treba manje od 40 pobjeda. Glavni razlog je katastrofalna igra u posljednjih 15 utakmica u kojima su doživjeli 13 poraza, a upravi nije najbolje sjeo poraz 115:100 od Milwaukee Bucksa u Amway Areni.

Magic je ove sezone na omjeru 15 – 34 što je dovoljna za 13 mjesto na Istoku, a možemo slobodno reći da je GM Rob Hennigan pogriješio kada je odlučio uzeti team opciju za četvrtu godinu u Vaughnovom ugovoru. Vlasnicima je sigurno najteže palo to što su pred svojom publikom ove sezone poraženi 11 puta u 16 susreta.

Glavni kandidati za nasljednika Vaughna su bivši trener Milwaukee Bucksa i nekadašnji igrač Magica Scott Skiles, te Mark Jackson kojeg se svi sjećamo kao trenera Golden State Warriorsa, a trenutno radi za ESPN.

Latest Posts

NE PROPUSTITE