Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jahlil Okafor u Bullsima?

Kako se približava kraj prijelaznog roka, tako se stvari polako zahuktavaju na tržištu. Tako su se Chicago Bullsi raspitali za mladog centra Philadelphia 76ersa, Jahlila Okafora.

Nekadašnja zvijezda u srednjoj školi u Chicagu i ujedno 3. pick na draftu je u svojoj rookie sezoni u prosjeku zabijao jako dobrih 17,5 koševa po utakmici. Nakon tog početnog uspjeha, njegova uloga se smanjila i završio je na klupi, ponajviše zbog, možda rookie of the yeara, Joela Embiida. S tom smanjenom minutažom, Okafor u prosjeku bilježi 11,4 koša po utakmici uz 4,8 skokova i 1 blokadu.

Bullsi su bili jako aktivni na tržištu i čak su se raspitivali i razmišljali o mogućoj razmjeni u kojoj bi ostali bez svog glavnog igrača Jimmyja Butlera. Ipak, trenutno gledaju kako će poboljšati svoju ekipu i tako osigurati svoje mjesto u doigravanju. Trenutno nalaze na 7. mjestu istočne konferencije.

Bullsi trenutno raspolažu s Robinom Lopezom i Cristianom Feliciom na poziciji centra koji zajedno u prosjeku zabijaju po 14,2 koša po utakmici. Okaforu je ta ponuda vjerojatno primamljiva, ali trenutno nije jasno što Bullsi mogu ponuditi Sixersima za njihovu mladu zvijezdu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE