Friday, May 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamal Murray: “Bit ću najbolji košarkaš na svijetu”

Nakon impresivne igre tijekom NBA doigravanja, a posebno u finalu zapadne konferencije protiv Los Angeles Lakersa, 23-godišnji Jamal Murray je izjavio kako želi postati najbolji košarkaš na svijetu.

“Znao sam da ću biti ovdje, ali sada mi je cilj biti najveći. Želim biti najbolji igrač svijeta …to je moj san, moj cilj. To je ono što želim postići. Znao sam da sam oduvijek imao talent, no zapravo biti ovdje i zapravo imati priliku za to, daje mi puno snage. To mi daje veliku motivaciju.”

Murray i Nuggetsi dogovorili su prošlog ljeta petogodišnje produljenje ugovora vrijedno 170 milijuna dolara koje će ga zadržati u redovima Denver Nuggetsa do sezone 2024-25. Poboljšao je svoju igru u svakoj od posljednje četiri sezone u Denveru, s 9,9 poena po utakmici na 18,5.

On i njegov suigrač, sjajni srpski NBA superstar Nikola Jokić doveli su Nuggetse do velikog uspjeha u posljednje dvije sezone, pri čemu je najveći uspjeh plasman u ovogodišnje finale zapadne konferencije, gdje su u pet utakmica ipak izgubili protiv Lakersa.

Iako su Murraya često znali isključiti iz debate od najboljem braniču, njegov razvoj i igre u posljednjih nekoliko godina dokazali su da je vrijeme da bude uključen u tu debatu.

Može li biti “najbolji košarkaš na planetu” je upitno, no mlad je i pred njim je još mnogo godina igranja vrhunske košarke, tako da ništa nije isključeno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE