Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamala Crawforda ne brinu špekulacije o razmjeni

Jamal Crawford, igrač Los Angeles Clippersa, u središtu je različitih nagađanja o promjeni kluba i mogućoj razmjeni. I dalje se čeka potez Clippersa kako bi ojačali svoju momčad prije doigravanja, a upravo je Crawford taj mamac koji bi im mogao donijeti dobre igrače iz suprotnog smjera. Ipak, takvi novinarski natpisi previše ne diraju 34-godišnjeg igrača.

Ne brinem više oko toga“, rekao je Crawford. „Već sam se dokazao u svojoj karijeri. Meni je svejedno. Mogu igrati košarku svugdje, tako da nisam zabrinut. Oduvijek sam bio dio tih špekulacija o razmjeni, što je najčudnija stvar. Ali to je sve dio posla. Mogu igrati bilo gdje. Volio bih igrati u Clippersima, ali ako se nešto dogodi, jednostavno kreneš dalje i radiš što moraš.“

Krajnji rok za razmjene je 19. veljače, kada se obično i najčešće dogodi najviše tradeova. Što se tiče trenera Clippersa, Doca Riversa, on je izjavio kako da ne čita špekulacija i tračeve.

Činjenica da se Jamalovo ime spominje, to mi je prvi glas. Ne ulazim u to. To ostavljam vama (novinarima). Vi ćete u konačnici ispitati svaku glasinu“, zaključio je Rivers.

Crawford, iako mu je svejedno gdje igra jer kada je parketu zaboravi sve stvari izvan njega, bi volio ostati u Los Angelesu.
Sviđa mi se ovdje. Potpisao sam ugovor. Mojoj je obitelji dobro. Čudno je jer većina ljudi, kada pomisle na L.A., pomisle na blještava svijeta. Ja nisam ovdje zbog reklama ili izlaska. Uživam sa suigračima, trenerskim osobljem, sviđa mi se organizacija i navijači, ali razumijem da je na kraju sve ovo posao. Ako bi se nešto dogodilo, nema ljutnje i nastaviš dalje“, za kraj je dodao Crawford.

Latest Posts

NE PROPUSTITE