Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Borrego kandidat za klupu Houston Rocketsa

Čelništvo Houston Rocketsa je proširilo svoju potragu za novim trenerom. Nakon što je ranije ovog tjedna Mike D’Antoni izgledao kao gotovo sigurna solucija, situacija je dobila novi obrat. Naime, James Borrego će sutra obaviti preliminarne razgovore s front officeom franšize iz Teksasa.

Borrego je također u užem krugu kandidata za mjesto trenera u Memphis Grizzliesima, dok trenutno obavlja funkciju pomoćnog trenera u San Antonio Spursima. Također, kroz svoju trenersku karijeru od 2003. do 2010. godine je obavljao istu funkciju, a onda je također bio pomoćnik glavnog trenera u New Orleans Hornetsima i Orlando Magicu. U San Antonio se vratio prošle godine.

Borrego time postaje jedanaesti kandidat u ciklusu pregovora za mjesto trenera Rocketsa, pridruživši se D’Antoniju, Stephenu Silasu, Jeffu Hornaceku (koji je sada van konkurencije, s obzirom na to da je prihvatio posao u New York Knicksima), bivšem treneru Cavaliersa Davidu Blattu, asistentu u Toronto Raptorsima Rexu Kalamianu, asistentu u Grizzliesima Jeffu Bzdeliku, Ettore Messini, Kenny Smithu, Sam Cassellu i već članu trenerskog štaba u Rocketsima Chrisu Finchu.

Podsjećamo, Rocketsi su uručili otkaz Kevinu McHaleu nakon starta u sezonu s omjerom 4-7. Otkaz je opravdan činjenicom da ‘ekipa više ne reagira na trenera’, iako je McHale tri sezone uzastopno uvodio ekipu u playoff i stigao do finala Zapadne konferencije nakon omjera 56-26 u regularnoj sezoni. U ostatku sezone, tim je predvodio interim coach J.B. Bickerstaff te su sezonu okončali porazom od Golden State Warriorsa u prvoj rundi doigravanja rezultatom 4-1 u seriji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE