Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Dolan: Neće biti nikakvih promjena u Knicksima

ESPN saznaje kako je vlasnik Knicksa James Dolan potvrdio igračima i stručnom stožeru ekipe da neće biti nikakvih razmjena niti otpuštanja. Dolan je navodno okupio igrače neposredno prije prvog treninga nakon sramotnog poraza na Božić od Oklahome gdje su Knicksi izgubili s čak 29 razlike na domaćem parketu.

Glavni čovjek ekipe iz New Yorka sastanak je sazvao najviše kako bi igrače uvjerio da je pozicija Mikea Woodsona sigurna te da će on i dalje ostati trener usprkos katastrofalnom startu u sezonu. Također od njih traži da podrže svoga trenera te da učine sve kako bi počeli s dobrim igrama te osvojili divizijski naslov.

Trener Woodson vjeruje da se Knicksi mogu oporaviti od lošeg starta te osvojiti Atlantic drugu godinu zaredom. “Osvojili smo diviziju Atlantic prošle godine i očekujem da ćemo to ponoviti i ove. U dobroj smo situaciji, nitko se nije odvojio na vrhu divizije”, rekao je.

“Nakon nekog vremena svi će igrači biti zdravi i onda ćemo vidjeti kako će se stvari posložiti”, dodao je strateg Knicksa.

Divizija Atlantic trenutno je najslabija divizija u ligi. Svih pet ekipa ima negativan omjer, a na vrhu su Toronto Raptorsi s omjerom 11-15. New York je trenutno na trećem mjestu s omjerom 9-19, a iduće dvije utakmice igraju baš protiv Toronta, u petak u Madison Square Gardenu te u subotu u Air Canada Centru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE