Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Harden: Prošle godine sam zaslužio MVP nagradu

Iako se većina svijeta slaže kako je Steph Curry bio najbolji igrač NBA lige za prošlu sezonu, postoji uvijek iznimka, a iznimka u ovom slučaju je James Harden. Čovjek koji je potpisao ogromni ugovor s Adidasom koji mu je dostavio pun kamion tenisica kao mali bonus što je potpisao, misli kako je on bio bolji kandidat zbog brojeva koje je postigao.

Navodno, Brada je izjavio ovo: “Mislite da ne mogu više? Samo sačekajte malo, pokazat ću vam. Ja vjerujem da sam najbolji u ovoj ligi, to sam mislio i prošle godine. Jednostavno znam da sam bio MVP prošle godine. Naravno, sav kredit dajem Golden Stateu i sve što su imali bilo je savršeno, ali nagrada znači da si bio najkorisniji za svoj tim. Bili smo drugi na Zapadu, i to nitko na početku godine od nas nije očekivao, iako smo bili potpuno zdravi. Bili smo jedna od ekipa s najviše ozljeda, a također smo bili prvi u diviziji u kojoj su svi timovi ušli u playoff. Postoji mnogo faktora, a ja sam vodio ligu u totalnom broju poena i ukupno broju minuta. Kao što sam rekao, ništa ne uzimam od Stepha ili Golden Statea, ali ja smatram da sam bio Most Valuable Player. To ostaje sa mnom.”

Odgovor sa sjevera Kalifornije nije se dugo čekao, a Curry je rekao vrlo jednostavno: “To ne mijenja ono što se desilo prošle godine.“ Ipak, nije samo to rekao, već je i dodao: „Ja ne volim mnogo da pričam, posebno o stvarima koje su se već desile. Morate se nekako motivirati da igrate i on se očigledno na ovaj način motivira, ali i ja sam također motiviran, možda čak i više.”

Prošlosezonska borba za MVP-a bila je vrlo teška, bilo je mnogo legitimnih kandidata (osim ovog dvojca, tu su bili i LeBron James te Anthony Davis), ali jednostavno vanserijska sezona Curryja bila je dovoljna da on “ukrade” tu titulu svojim protivnicima. Međutim, svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i Harden može misliti kako je on MVP, ali fakti govore drugačije: Steph Curry je bio najbolji igrač NBA lige za prošlu sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE