Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Harden: Reggie Jackson treba dobiti novac koji je zaslužio

James Harden je trejdan prije dvije godine od strane Oklahoma City Thundera kada je zatražio novi, još veći ugovor. S istom situacijom su sada suočeni Thunderi s Reggie Jacksonom.

“Prošao sam kroz istu stvar” , rekao je Harden o pregovorima između Jacksona i Thundera. “Očito je da zaslužuje produženje ugovora. Njegove igre su sjajne. Veliki je vođa. Kada je na terenu igra jako dobru košarku. Siguran sam da će se velike stvari dogoditi Reggieju.”

Jasno je da se Jackson nada da će dobivati sve važniju ulogu u momčadi.

“Bio sam u istoj situaciji. Treba dobiti novac koji zaslužuje, novac za koji je radio cijeli svoj život. To je tako u ovom poslu. Događalo se i prijašnjih godina, a događat će se i dalje.”

“Rekao sam mu da nastavi raditi i igrati. Da učini ono što i radi: izađe, bude agresivan i napada. Da bude vođa i sve će doći na svoje mjesto.”

Možemo reći da je Jacksonu godio izostanak glavnih napadačkih opcija Thundera: Kevina Duranta i Russella Westbrooka, te se ove sezone nametnuo kao prva ‘violina’ napada Oklahome i ako je suditi po dosadašnjim ovosezonskim predstavama uz 21.5 poen, 4.9 skok i 7.6 asista po utakmici zaslužuje dobiti, novi, bolji ugovor.

Latest Posts

NE PROPUSTITE