Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Harden sretan zbog svoje nove uloge

James Harden je uvijek bio poznat po tome da može zabiti onoliko koševa koliko on to poželi. Ali, sada pod Mikeom D’Antonijem bi se mogla isticati i njegova dodavanja. Razlog tomu je njegova nova uloga playmakera.

Na mojim suigračima se vidi sreća kada dobivaju otvorene šuteve i kada ih zabijaju.“, rekao je Harden u nedavnom intervjuu. „ Osjećaju se dobro i sretni su. Kad su oni sretni i ja sam sretan. U svlačionici vlada drukčija vibra. Žrtvujemo se jedni za druge.“

Ovog ljeta je trener D’Antoni odlučio da će na mjestu playmakera staviti Hardena. Harden je za to rekao kako ga je isprva šokiralo, ali da je kasnije razmislio i shvatio da, on je razigravač i da stvara akcije te daje suigračima prilike da zabijaju.

D’Antoni želi da Harden razigrava druge, ali da ostane jednako agresivan i kao scorer. On sam je rekao kako se nada da će Harden udvostručiti broj asistencija, a prošle je sezone imao 7,5. Rekao je kako je Harden jedan od najboljih dodavača s kojim je radio.

Prošle sezone, Harden je postao tek četvrti igrač u povijesti NBA lige koji je uspio u prosjeku imao najmanje 29 koševa, 7 asistencija i 6 skokova po utakmici.

Uvijek je bilo tako“, rekao je Harden u vezi svog dodavanja i da je to razlog zašto on sebe zove all-around igračem. Rekao je kako možda ne dobiva dovoljno zasluga, ali da mu to ne smeta te kako će to, prije ili poslije, ljudi shvatiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE