Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

James i Bosh bolji od Duranta

Iako im je nedostajao jedan èlan zvjezdanog trojca, košarkaši Miami Heata došli su i do druge pobjede u predsezoni NBA lige. U ispunjenoj dvorani u Kansas Cityju pobijedili su Oklahomu sa 103-96.

- Advertisement -

U momèadi s Floride nije bilo Dwyanea Wadea koji je u nedavnom dvoboju protiv Charlottea ozlijedio zadnju ložu, tako da su stvar u svoje ruke preuzela dva najveæa ovogodišnja klupska pojaèanja.

LeBron James je utakmicu završio s 22 poena, sedam skokova i osam asistencija, dok je Chris Bosh dodao 23 koša i sedam skokova. Istaknuli su se i Udonis Haslem sa 17 poena i devet skokova te Mike Miller s 15 koševa. Na drugoj strani je oèekivano je najuèinkovitiji bio Kevin Durant s 21 poenom.

Oduševljeni igrom Miamija amerièki novinari postavili su nakon utakmice pitanje Jamesu kako æe izgledati Heat kad mu se prikljuèi i Wade, ali dvostruki MVP lige nije se dao navuæi na špekulacije.

- Advertisement -

Igramo dobru košarku u ovakvom sastavu, ali tek kad budemo svi 100 posto zdravi, vidjet æemo kako æe izgledati naša igra”, rekao je James.

NBA predsezona:

Indiana – Orlando 86-93

Detroit – Milwaukee 115-110

Chicago – Washington 107-96

Miami – Oklahoma City 103-96

Denver – Portland 109-99

Golden State – LA Clippers 127-87

Latest Posts

NE PROPUSTITE