Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

James i Howard jednoglasno izborili prvu petorku lige

Jednoglasno su u najbolju petorku NBA lige izabrani LeBron James (Cleveland) i Dwight Howard (Orlando). Popunili su je Kobe Bryant (LA Lakers), Kevin Durant (Oklahoma City) i Dwyane Wade (Miami).

LeBron James, drugu godinu uzastopce najkorisniji igraè najjaèe košarkaške lige svijeta, oèekivano je pronašao mjesto meðu najboljom petorkom èetvrti puta u karijeri. Takoðer, drugu godinu zaredom jednoglasno je od strane novinara iz SAD-a i Kanade u nju uvršten.

Uz Howarda, oko kojeg niti jedan iz glasaèkog tijela koje broji 122 sportska novinara nije dvojio, siguran je u petorci bio i voða Lakersa. Meðutim, u njegovom su sluèaju tri novinara zakljuèila da je sezona u kojoj brani naslov bila nedovoljno dobra da ga se uvrsti u najjaèu momèad.

Drugu petorku NBA lige èine Steve Nash (Phoenix), Deron Williams (Utah), Carmelo Anthony (Denver), Dirk Nowitzki (Dallas) i Amare Stoudemire (Phoenix).

U treæoj su Brandon Roy (Portland), Joe Johnson (Atlanta), Tim Duncan (San Antonio), Pau Gasol (LA Lakers) i Andrew Bogut (Milwaukee).

Latest Posts

NE PROPUSTITE