Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James i Hunter bez klubova, Diener u Blazersima

Ovih dana su se èelnici NBA klubova fokusirali na zadnje, pozitivne, promjene u svojim ekipama. Bez klubova je ostalo nekoliko veterana, a bilo je i puno promjena na relaciji NBDL – NBA.

Wizardsi otpustili Mikea Jamesa
Mike James je za Washington odigrao samo èetiri utakmice, a ukupno je upisao 14 poena. U Wizardse je stigao u trostrukoj razmjeni igraèa izmeðu Hornetsa, Grizzliesa i Wizardsa.

Blazersi doveli Dienera
Prije dva dana smo objavili da je Travis Diener za 28. roðendan dobio otkaz od strane Pacersa, a Diener nije dugo èekao za pronalazak nove ekipe. Blazersi su odluèili dovesti bivšega košarkaša Indiane i Orlanda.

Warriosi potpisali (po)najboljeg NBDL igraèa
Golden State se odluèio ponuditi 10-dnevni ugovor, Reggieu Williamsu koji je protekli mjesec, veljaèu, bio imenovan za najboljeg igraèa u razvojnoj NBDL ligi. 23-godišnji Williams je odigrao 31 utakmicu, i u prosjeku je bilježio 26,4 poena, 5,5 skokova, 3,2 asistencije i 1,5 ukradenih lopti za 40 minuta provedenih na parketu.

Rocketsi nude još jednu priliku Conroyu
Will Conroy novo je ime u rosteru Houston Rocketsa. Taj 27-godišnji košarkaš ove je sezone igrao u razvojnoj NBA ligi i tako æe se nakon 2007. godine ponovno okušati u najboljoj ligi svijeta.

Bullsi otpustili Huntera, potpisali Richarda.
Bullsi su odluèili ponuditi ugovor Chrisu Richardu, a zbog toga je redove Chicaga napustio veteran Lindey Hunter

Thundersi poslali Weavera i Mullensa u NBDL
Generalni menadžer Thundersa, Sam Presti je objavio da su u Tulsa 66erse poslali centra, Bryrona Mullensa i branièa Kylea Weavera. Prošle sezone je Weaver odigrao 19 utakmica u poèetnoj postavi, a zbog ozljede je propustio èak 43 utakmice, od ukupnih 109. Tada je u prosjeku upisivao 5,3 poena, 2,3 skoka i 1,8 asistenciju za 20 minuta. Mullens je veæ jednom igrao za 66erse (11 utakmica, prosjek; 15,5 poena, 8,3 skokova za 32 minute), dok je ove sezone za Thunder odigrao samo 12 utakmica, a bilježio je 1,2 poena i 0,8 skokova po susretu.

Minnesota æe se odreæi Blounta
Prema trenutnim izvorima sa one strane Atlantika èelnici Timberwolvesa su odluèili uruèiti otkaz Marku Blountu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE