Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James i Irving najbolji u pobjedi Cavsa, Westbrook ponovno fantastičan, Marc Gasol nepogrešiv u pobjedi Grizzliesa

Sinoć je NBA terenima odigrano osam utakmica. Gosti su bili uspješniji pobijedili su u sedam utakmica, a jedini domaćini koji su uzeli pobjedu s Cavaliersi. Irving i James su opet imali sjajnu večer, Westbrook je upisao 42 poena u novoj pobjedi Thundera, a Harden je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Rocketsa nad Sunsima.

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks 113:102

Cavsi su prošlu utakmicu pobijedili Buckse u produžetku, ovaj put su uspješniji bili u regularnom dijelu. Domaćine je predvodio Kyrie Irving s 31 poenom, 13 skokova i šest skokova. LeBron James je imao 29 poena, devet skokova i šest dodavanja. Kod Bucksa najbolji je bio Giannis Antetokounmpo s 28 poena, pet skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Jabari Parker imao je 27 poena i dva dodavanja.

Atlanta Hawks – Minnesota Timberwolves 84:92

Karl-Anthony Towns predvodio je Timberwolvese do druge pobjede zaredom. Imao je 17 poena, 18 skokova, pet dodavanja. Andrew Wiggins je imao 19 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Zach LaVine ubacio je 18 poena, četiri skoka i dva dodavanja. Najbolji kod Hawksa je bio Paul Millsap s 18 poena, deset skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene. Dennis Schröder upisao je 21 poen i sedam dodavanja.

Detroit Pistons – Memphis Grizzlies 86:98

Memphis je prekinuo niz od tri poraza zaredom, dok su Pistonsi doživjeli četvrti poraz zaredom. Marc Gasol odigrao je vrhunsku utakmicu u kojoj je imao 38 poena, šut 14-17, pet skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Kod Pistonsa najbolji je bio Reggie Jackson s 18 poena, sedam dodavanja. Andre Drummond je upisao 13 poena i 19 skokova.

Chicago Bulls – Washington Wizards 97:107

Wizardsi su na gostovanju uspjeli pobijediti Bullse. Najbolji je bio John Wall s 23 poena, devet dodavanja, šest skokova i tri ukradene. Bradley Beal je imao 21 poena, pet dodavanja i dvije ukradene. Kod Bullsa najbolji je bio Jimmy Butler s 20 poena, 11 skokova i pet dodavanja. Dwyane Wade je imao 19 poena, tri skoka i tri dodavanja.

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder 110:121

Nova briljantna utakmica Russella Westbrooka za pobjedu Thundera. Upisao je 42 poena, deset skokova i sedam dodavanja. S klupe dobar je bio i Enes Kanter koji je ubacio 14 poena i 14 skokova. Kod Pelicansa najbolji je bio Anthony Davis s 34 poena, 15 skokova, dva dodavanja i dvije blokade. Jrue Holliday imao je 23 poena, deset dodavanja i četiri skoka.

Phoenix Suns – Houston Rockets 111:125

Rocketsi su se oporavili od poraza koji su im nanijeli Spursi. James Harden predvodio je momčad s 27 poena, 14 dodavanja i pet skokova. Patrick Beverley je imao 18 poena, devet skokova  i devet dodavanja. Eric Gordon je upisao 24 poena, tri dodavanja i dva skoka. Kod Sunsa najbolji je bio Devin Booker s 28 poena, sedam dodavanja i šest skokova. T.J. Warren je imao 19 poena, pet skokova. Dragan Bender je odigrao dvije minute bez učinka.

Utah Jazz – Sacramento Kings 93:94

Nova pobjeda Kingsa. DeMarcus Cousins je predvodio Kingse s 21 poenom, osam skokova i tri dodavanja. Ty Lawson s klupe je imao 19 poena, pet skokova. Kod Jazzera najbolji je bio Gordon Hayward s 28 poena, deset skokova i tri dodavanja. Rudy Gobert je ubacio 17 poena, 14 skokova i tri blokade.

Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks 95:96

Novi poraz Blazersa u još jednoj uzbudljivoj utakmici. Harrison Barnes predvodio je goste s 28 poena i sedam skokova. Deron Williams je imao 23 poena, pet skokova i pet dodavanja. Kod Blazersa koji su upisali četvrti poraz zaredom, a osmi u posljednjih devet utakmica najbolji je bio Damian Lillard s 29 poena, četiri dodavanja i tri skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE