Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James i Stoudemire u problemima zbog majki

Završnicu sezone u NBA ligi prati èitav niz bizarnih vijesti o košarkaškim zvijezdama, njihovima i porocima njihovih majki.

U èetvrtak su došle tri takve vijesti, od kojih se ona najozbiljnija tièe krilnog košarkaša New York Knicksa Wilson Chandlera, koji je u utorak kasno naveèer zaustavljen na cesti zbog prometnog prekršaja, a policija je usput u njegovu posjedu pronašla plastiènu vreæicu s marihuanom.

Prometnik koji ga je zaustavio odmah je namirisao marihuanu unutar vozila, a košarkašev suvozaè Lamonte Yerbrough (22) priznao je da je pušio drogu. Chandler, inaèe ponajbolji košarkaš Knicksa prošle sezone, i njegov prijatelj nisu privedeni u postaju, veæ su na licu mjesta primili kaznenu prijavu zbog posjedovanja marihuane. Na sudu æe se morati pojaviti 1. srpnja.

Nevolja s vlastitom majkom, 54-godišnjom Carrie Mae Stoudemire, ima košarkaš Phoenixa Ama’re Stoudemire. Policija je ženu uhitila u subotu poslijepodne u Scottsdaleu, Arizona, nakon što je prelazila iz trake u traku svojim Lincoln Navigatorom pri brzini od stotinjak kilometara na sat.

Nakon što je odbila testiranje na alkohol i drogu, policijski službenici stavili su joj lisice i smjestili u policijsko vozilo. Amar’e je stigao po majku nedugo potom u pratnji još jednog muškarca, ali ga je policija zamolila da ode nakon što je majka nekoliko puta u oèaju zazvala njegovo ime.

U izvještaju su policajci naveli da su njezine oèi bile vodenaste i staklene. Rekla im je, navedeno je takoðer, da ide na teèaj odvikavanja od alkoholne ovisnosti.

Dobila je kaznene prijave za prekoraèenje brzine i nekontroliranu vožnju, te je nakon nekoliko sati puštena kuæi.

Košarkaševa je majka ranije veæ u nekoliko navrata boravila iza rešetaka optužena za posjedovanje droge i prostituciju.

S najbizarnijim od svih sluèajeva nedvojbeno se, meðutim, suoèio LeBron James. Na više se blogerskih internetskih stranica pojavila glasina da je njegova majka Gloria razotkrivena u seksualnoj aferi s njegovim suigraèem i prijateljem Delonteom Westom (25).

Informacije idu tako daleko da govore kako je LeBron do šokantne spoznaje došao uoèi èetvrte utakmice polufinala doigravanja na Istoku, kada su Cavaliersi vodili protiv Bostona 2-1. Od tog je trenutka za Jamesa i Cleveland sve pošlo po zlu.

Svom odvjetniku Fredericku Nanceu James je naložio da demantira glasine:

“Svaka osoba s barem malo pameti shvatit æe da je to potpuno smeæe” rekao je odvjetnik.

James je oèito vrlo ranjiv na vlastitu majku, èije ime ima istetovirano na desnoj podlaktici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE