Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

James i Wade razmišljali o Bullsima2010. godine

Novi igrač Chicago Bullsa bek Dwyane Wade je nedavno izjavio da su on i LeBron James ozbiljno razmišljali o prelasku u Chicago Bullse 2010. godine. Glavni krivac što njih dvojica nisu otišli u Chicago je Chris Bosh.

Naime, 2010. godine je zaista dosta odličnih igrača bilo slobodno u izboru nove sredine. Pored ove trojice slobodni igrači su tada bili Amare Stoudamire, Carlos Boozer, Kyle Korver, David Lee i mnogi drugi.

,,Gledao sam ka Chicagu, i LeBron je gledao ka Chicagu“, rekao je Wade. ,,No Miami je našao način da nas trojicu ujedini.“

Wade je rekao da su Bullsi bili spremni da toga ljeta zamijeniti Luola Denga, te da su imali sjajne mlade igrače na rookie ugovoru u vidu talentiranog playmakera  Derricka Rosea i talentiranog francuskog centra Joakima Noaha.

Kao što je poznato, LeBron James i Chris Bosh su se pridružili Wadeu u Miamiju i u četiri zajedničke sezone igrali četiri puta u NBA finalu i osvojili dvije titule NBA prvaka 2012. i 2013. godine.

Ostaje nam samo maštati što bi bilo da su Wade i James otišli u Chicago i pitanje koliko bi imali naslova prvaka s Roseom i Noahom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE