Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Imamo sastav za NBA prsten

U novu æe NBA sezonu momèad Cleveland Cavaliersa uæi jaèa za Shaquillea O’Neala (37), gorostasnog centra i jednog od najboljih košarkaša u povijesti te igre.

Cleveland je u osnovnom dijelu prošle sezone ostvario najbolji omjer pobjeda i poraza (66-16), a posebno su impresivni bili na domaæem parketu gdje su uz 39 pobjeda pretrpjeli samo dva poraza.

Ipak, poraženi su u finalu Istoène konferencije od Orlando Magica s ukupnih 4-2, te je tako san o prvom naslovu prvaka za LeBrona Jamesa ostao nedosanjan. S O’Nealom, centrom s 15 All-Star nastupa i èetiri prstena prvaka, iza svojih leða James se nada konaènoj nagradi.

“Sad kada je Shaq ovdje neæu više morati igrati na centarskoj poziciji, jer on to može i mora, a ja æu se prebaciti na poziciju krilnog centra. Neæe mi to biti teško, mada æe ovisiti i o protivnicima s kojima æemo se susretati” rekao je “Kralj James”, koji je lani nerijetko okonèavao napade koje je i sam pokretao i sezonu okonèao s prosjekom od 28.4 poena, uz 7.6 skokova i 7.2 asistencije.

“Radujem se novoj sezoni i prilici za osvajanjem naslova. Uvjeren sam da imamo igraèe za to” dodao je James, èiju momèad na otvaranju sezone oèekuje domaæa utakmica protiv Boston Celticsa 27. listopada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE