James: Imamo sastav za NBA prsten

U novu æe NBA sezonu momèad Cleveland Cavaliersa uæi jaèa za Shaquillea O’Neala (37), gorostasnog centra i jednog od najboljih košarkaša u povijesti te igre.

Cleveland je u osnovnom dijelu prošle sezone ostvario najbolji omjer pobjeda i poraza (66-16), a posebno su impresivni bili na domaæem parketu gdje su uz 39 pobjeda pretrpjeli samo dva poraza.

Ipak, poraženi su u finalu Istoène konferencije od Orlando Magica s ukupnih 4-2, te je tako san o prvom naslovu prvaka za LeBrona Jamesa ostao nedosanjan. S O’Nealom, centrom s 15 All-Star nastupa i èetiri prstena prvaka, iza svojih leða James se nada konaènoj nagradi.

“Sad kada je Shaq ovdje neæu više morati igrati na centarskoj poziciji, jer on to može i mora, a ja æu se prebaciti na poziciju krilnog centra. Neæe mi to biti teško, mada æe ovisiti i o protivnicima s kojima æemo se susretati” rekao je “Kralj James”, koji je lani nerijetko okonèavao napade koje je i sam pokretao i sezonu okonèao s prosjekom od 28.4 poena, uz 7.6 skokova i 7.2 asistencije.

“Radujem se novoj sezoni i prilici za osvajanjem naslova. Uvjeren sam da imamo igraèe za to” dodao je James, èiju momèad na otvaranju sezone oèekuje domaæa utakmica protiv Boston Celticsa 27. listopada.