Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Izborili smo finale kao momèad

LeBron James, zvijezda Miami Heata, emocionalno je proživio plasman u finale Istoène konferencije najjaèe košarkaške lige svijeta NBA lige.

Miami je u srijedu naveèer kod kuæe slavio s 97-87 nad Bostonom i tako došao do ukupne 4-1 u polufinalnoj seriji. James je zabio ukupno 33 koša, od èega 10 posljednjih za svoju momèad u seriji 16-0 pred kraj susreta koja je odvela Heat do trijumfa. Kada se oglasio posljednji zvuk sirene James je kleknuo na parket i uhvatio se za glavu, a oko njega u se sjatili brojni fotoreporteri.

“Svašta mi je prolazilo kroz glavu u tom trenutku. Èinjenica da smo napokon preskoèili ovu momèad, sve što sam prolazio tijekom ljeta nakon odluke da doðem ovdje (iz Clevelanda u Miami, op.a.) i budem dio ove momèadi jer sam znao koliko je momèad važna za ovaj sport. Vrlo sam sretan, sretan sam jer smo prošli dalje kao momèad” rekao je James nakon èetvrtog plasmana Heata u finale Istoène konferencije i prvog nakon 2006. godine.

Za Jamesa je pobjeda nad Celticsima slatka osveta za poraz od toèno godinu dana ranije. Tada je Boston slavio nad Jamesovim Cleveland Cavaliersima 120-88 u petoj utakmici polufinalne serije Istoène konferencije i na kraju s 4-2 u seriji izborio finale.

Latest Posts

NE PROPUSTITE