Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Johnson i Serge Ibaka isključeni nakon fizičkog obračuna

Serge Ibaka te James Johnson, visoka krila Toronto Raptorsa te Miami Heata isključeni su iz jučerašnje utakmice nakon šakačkog obračuna za vrijeme treće četvrtine sraza spomenutih momčadi.

Valja napomenuti da NBA liga ne tolerira pokušaje fizičkih obračuna, a budući da se na snimci vidi kako oba igrača drže čvrsto stisnute šake, može se očekivati financijske sankcije, a možda čak i suspenzija.

Jamesu Johnsonu je ovo prvo isključenje sezone, kao i Sergeu Ibaki, međutim prošle sezone su obojica isključeni radi fizičkih obračuna za vrijeme utakmice, a Ibaku kroz cijelu karijeru prate izgredi te vrste. Johnson međutim, iako nešto mirniji kroz karijeru, u ligi ima reputaciju “tvrdog oraha” čemu definitivno doprinosi činjenica da posjeduje crni pojas drugog stupnja, te je neporažen u 7 MMA dvoboja.

Miami Heat je pobijedio Toronto Raptorse u gostima rezultatom 90:89, a pobjednički koš postigao je Wayne Ellington polaganjem 0.3 sekunde prije kraja. Tko bi pobijedio u MMA dvoboju Ibake i Johnsona, procijenite sami.

Latest Posts

NE PROPUSTITE