Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

James Jones novi potpredsjednik Sunsa

GM Phoenix Sunsa Ryan McDonough je produžio ugovor s franšizom na više godina. Novost je uz ovu glavnu vijest i da je James Jones, prošlogodišnji igrač Cleveland Cavaliersa novi potpredsjednik za košarkaške operacije kluba iz Arizone. Imat će ulogu pomoćnika GM-a i usko će surađivati s njim. Ovaj dvojac će biti zadužen za razmjene, draft i period free agencyja.

„Volio bih zahvaliti Robertu Sarveru (vlasniku) i njegovim partnerima što su mi ponudili ov produljenje ugovora. Napravili smo osnovu za ono što se nadamo da će postati kalibar šampionske momčadi Sunsa. Imamo još puno rada da bi dosegnuli konačan cilj dovođenja titule u Phoenix tako da smo oduševljeni što smo dodali Jamesa Jonesa.“ Izjavio je McDonough.

Peta je ovo sezona za generalnog menadžera Sunsa. Do sada je većinom napravio odlične poteze s draftom kao i potpisima veterana te iako mu nedostaje veći rezultatski iskorak i barem borba za doigravanje ova momčad vrvi mladim talentom te je pitanje trenutka kada će se omjer početi okretati u njihovu korist.

Latest Posts

NE PROPUSTITE