Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

James: London æe biti jedan od vrhunaca moje karijere

U razgovoru za španjolsku Marcu amerièki košarkaš LeBron James najavljuje pohod na obranu olimpijskog zlata iz Pekinga kao jedan od najvažnijih dogaðaja u svojoj karijeri.

Nakon bronèanog odlièja iz Atene, te zlata iz Pekinga, James je uvjeren da æe Amerikanci opet biti na najvišoj stepenici pobjednièkog postolja, a nakon osvajanja NBA naslova mogla bi to biti perfektna sezona za igraèa Miamija.

“Rijeè perfektna se može èiniti presnažnom. Ne bih to puno obrazlagao osim da je moj naredni cilj biti na vrhu pobjednièkog postolja u Londonu. Biti æe to svakako jedan od vrhunaca moje karijere”, izjavio je James koji smatra da ova reprezentacija nema slabih toèaka.

“Vrlo smo jedinstveni i držim da nemamo slabih toèaka. Kvalitetno komuniciramo i štitimo jedan drugog. Prihvatio sam ulogu jednog od voða sastava. Uvijek sam spreman podviknuti na treningu ako osjetim da je to potrebno, posebno u odnosu na mlaðe i neiskusnije igraèe. Meðutim, moram reæi da ne mislim da me osvajanje prvog NBA naslova promijenilo bez obzira što sam ga tako dugo išèekivao. Naravno, moja igra je napredovala i prošle sezone jer se uvijek trudim dodatno popraviti neke stvari”, ocijenio je najkorisniji igraè lanjske NBA sezone.

Poput veæine i James drži da su Španjolci najozbiljniji rivali Sjedinjenim Državama u Londonu, a takoðer ne bi imao ništa protiv ponavljanja pekinškog finala.

“Nema sumnje da su Španjolci jedna od najboljih reprezentacija u Londonu. Radi se o sjajnoj momèadi koju vodi jako dobar trener. Isto tako, jasno je da ne ovise samo u Pauu Gasolu. Sve španjolske igraèe moramo shvatiti vrlo ozbiljno. Finale od prije èetiri godine na Igrama u Pekingu bila je odlièna utakmica. Bilo bi to lijepo ponoviti, i naravno, opet pobijediti”, zakljuèio je James.

Latest Posts

NE PROPUSTITE