Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Mogao bih se vratiti u Cleveland

Vidi li se LeBron James ponovno u dresu Cavsa jednog dana?  Ovo je pitanje koje bi moglo izazvati mnoge rasprave izmeðu navijaèa toga kluba, simpatizera LeBrona, pa i površnih promatraèa NBA košarke. No njegov odgovor je bio i više nego zanimljiv, buduæi da je sam igraè izjavio kako ne iskljuèuje takvu momèad ukoliko ga kolektiv bude htio prihvatiti natrag.

“Bilo je jako zabavno igrati u Clevelandu. Istina, sada sam ovdje, u Miamiju i sretan sam. Igram u momèadi koja je u samom vrhu lige i borimo za naslov, ali povratak natrag  je realna opcija jednog dana. Naravno, ukoliko me navijaèi prihvate.”

“Bilo bi to sjajno, opet iziæi u dresu Cavsa na parket u kojem sam napravio veliku karijeru”, rekao je u èetvrtak za vrijeme treninga Heata u Quicken Loans Areni u Clevelandu.

Dwyane Wade, koji je svojim nagovaranje pridonio dolasku  Jamesa na Floridu prije dvije godine je priznao da oèekuje njegov povratak  u prvi klub. Ali ne u bliskoj buduænosti.

“Sve je moguæe. Iako, nadam se da æe se to dogoditi tek kada se umirovim.”

Osvrnuo se i na sukob s vlasnikom Clevelanda, Danom Gilbertom, koji je po njemu sasuo drvlje i kamenje nakon njegove objave u emisiji „Odluka“ u kojem æe timu nastaviti karijeru.

“Što je reèeno, ne može se izbrisati. Ne mogu reæi da mu ni malo ne zamjeram, nije bilo ugodno to slušati. No s druge strane, te stvari su reèene u bijesu, pa smatram da ni on ne bi imao ništa protiv moga povratka.”

Igraè Cavsa, Daniel Gibson, ima svoje viðenje situacije.

“Mislim da ne bi bio dobrodošao, ne nakon onakvog odlaska. Bio je to vrlo ružan naèin.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE