Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Ne trebamo se opterećivati Warriorsima

Kobe Bryant je savjetovao LeBronu Jamesu da on i njegovi Cavaliersi ne bi trebali biti opterećeni uspjehom Golden State Warriorsa.

Svatko ima svoje mišljenje o igri, a njegovo mišljenje je zasigurno uvijek cijenjeno“, rekao je u subotu James prilikom treninga Cavaliersa u UCLA kampusu.

Trenutno, moje jedino opterećenje je kako pogurati ovu ekipu u pravom smjeru, što mislim da se upravo sada događa. Ako budemo mogli nadići svoje granice, prijeći ćemo ih onda kad bude trebalo, ali trenutno se ne možemo opterećivati uspjehom Warriorsa.”

Od početka sezone sve do prvog sraza Cavsa i Warriorsa na Božić, James je uporno povlačio usporedbe između svoje ekipe i Golden Statea, često spominjući svoje viđenje finala iz 2015.

Igrali smo dobru košarku“, rekao je James. “Mislim, ako pogledate naš omjer, igrali smo jako dobru košarku. Igrali smo konstantno, bilo je tu nekih sitnih uspona i padova, ovisno o tome kako smo se pripremali i s koliko želje smo izlazili na teren. Tako da je to jedna od stvari na koje ću morati baciti pogled.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE