Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James nesiguran za utakmicu protiv Celticsa

LeBron James neće biti siguran za nastup protiv Boston Celticsa u prvoj utakmici sezone 2017/18 radi ozljede zgloba, koja se dogodila za vrijeme treninga Cavaliersa.

James nije poznat po ozljedama, ali otkako se ozlijedio na treningu 27. rujna, počeo je biti usporeniji. Trostruki NBA osvajač propustio je čak prve tri predsezonske utakmice samo da može odmoriti taj zglob te je prvu utakmicu odigrao protiv Chicaga upisavši čak 30 minuta igre.

Tyronn Lue, trener Cavaliersa, rekao je da će James sam odlučiti može li igrati protiv Celticsa sutra. LeBron u cijeloj svojoj karijeri nije propustio nijednu otvarajuću utakmicu sezone, a ne želi ni ove, rekao je za NBA.com.

Ova utakmica je bila jako iščekivana radi duela između sada dva velika suparnika Kyriea Irvinga i Jamesa. Irving je napustio Cleveland u ljeto ove godine jer nije htio biti druga opcija, nego vođa svoje ekipe.

Lue i James su se malo i nasmijali kada je Lue rekao da je uzrok ozljede njegova starost s tim da ulazi već u 33. godinu života, ali i dalje je LeBron jedan od najatletičnijih i fizički najspremnijih igrača lige.

Ako Lebron na kraju sutra i zaigra za Cavalierse, na njegovoj ga poziciji neće više čuvati Marcus Morris (ozljeda koljena), nego mladi Jayson Tatum. To će King Jamesu mnogo olakšati posao, jer je Marcus Morris jedan od njegovih najvećih suparnika u njegovoj dosadašnjoj NBA karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE