Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Oduvijek sam želio igrati s Kiddom

Tijekom svoje karijere u NBA-u, LeBron James je igrao uz mnoge sjajne suigrače. Dwyane Wade, Chris Bosh, Kyrie Irving, Shaquille O’Neal, sve su to sjajni igrači s kojima je LeBron imao privilegiju igrati.

Tijekom prošlog susreta s medijima, LeBrona su pitali zanimljivo pitanje. Ako može igrati s bilo kojim igračem koji je nastupao u NBA-u tko bi to bio?

Vjerojatno nećete iz prve pogoditi njegov odgovor. Nije spomenuo legendarne igrače koji su svoj trag ostavili prije dosta godina, igrači kao Michael Jordan ili Wilt Chamberlain ili Magic Johnson. Umjesto toga on je izabrao suvremenijeg igrača.

Jason Kidd je bio dinamičan razigravač na oba dijela terena, njegova sposobnost distribucije lopte pomogla mu je da vodi ligu u dodavanjima pet puta u njegovoj karijeri. James je objasnio zašto tako jako poštuje Kidda u intervjuu za ESPN 2013. godine.

Kidd je jedan od najboljih playmakera koji su ikad igrali, iz moje perspektive“, rekao je James. „Njegovo vodstvo, kada je prvi put došao u ligu, brzina, sposobnost dodavanja. Kada pogledate njegove brojke, od šutiranja trice, asistiranja, ukradenih lopti i skokova. Uhvatio bi skok i onda bi išao od koša do koša.“

Magic, MJ ili Wilt nisu imali priliku igrati protiv Kidda, dok je James imao šansu izbliza vidjeti kako to on igra. Nema sumnje kako LeBron misli da bi Kidd savršeno upotpunio njegovu igru, a vidjeti njih dvojicu zajedno na terenu u njihovim najboljim godinama bilo bi spektakularno. Ali Kidd je sada glavni trener Milwaukee Bucksa, tako da ćemo trebati upotrijebiti našu maštu kako bi odredili kako bi to izgledalo da njih dvojica igraju zajedno.

Latest Posts

NE PROPUSTITE