Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Osjećam se 10 puta bolje

Krilo Cleveland Cavaliersa, LeBron James, izjavio je kako se fizički osjeća puno bolje nego prethodne sezone kada je propustio 13 utakmica. Ove sezone je propustio samo jednu utakmicu u dosadašnjem dijelu.

“Tako se moje tijelo osjeća. Prošle godine sam bio pretučen, to nije moje mišljenje, to je realnost. Ove godine se osjećam deset puta bolje nego prošle, to je moje razmišljanje.”

Izgleda su posljedice od pet puta zaredom dolaska do finala NBA lige ostavile malo traga na tijelu Jamesa, što je i sam priznao.

“Pretpostavljam da sam odigrao previše utakmica, osjećao se dobro, ali ti dani su poprilično gotovi. Ne poznajem nikoga tko je igrao 13 godina koji može reći, probudio sam se i osjećam se izvrsno. Osjećam se super što se tiče života i imam priliku se probuditi svaku jutro, ali što se tiče mene i osjećaja kao da imam 23 godine, ti dani su prošli”, izjavio je James.

James ove sezone vodi svoj Cleveland prema prvom mjestu Istočne konferencije, te su trenutno na omjeru 41-15, tri utakmice ispred Toronta koji se nalazi na drugom mjestu. Jamesova statistika kao i svake godine je all-around, pa tako ove sezone ostvaruje u prosjeku: 24,8 poena, 7,2 skokova, 6,6 dodavanja, 1,4 ukradenu loptu, 50 FG% za nešto manje od 36 minuta provedenih na parketu, što mu je ujedno i najmanja minutaža u karijeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE