Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

James pohvalio Bryanta

Kako se Kobe Bryant sve više približava Michaelu Jordanu i trećem mjestu najboljeg strijelca u povijesti NBA lige, komentari i impresije o Kobejevom neminovnom prestizanju Air Jordana sve su učestalije.

LeBron James također nije propustio priliku da se osvrne na Kobejevu karijeru i njegov sposobnost postizanja koševa: „Nije iznenađujuće što se približava M.J.-u. Kobe je jedan od najboljih, ako ne i najbolji strijelac u povijesti lige. Bio je jedan od mojih uzora… Imao sam njegov poster na zidu kada sam išao u NBA ravno iz srednje.

Kobeju, koji je trenutačno na 32,284 postignutih koševa, nedostaje još samo 9 koševa da prestigne Jordana, a to će se vjerojatno dogoditi na večerašnjoj utakmici između Timeberwolves i Lakersa koja se igra u Minnesoti u 01:00h po našem vremenu. Phil Jackson napisao je u svojoj knjizi „Eleven Rings“ da je Bryant bio opsjednut time da postane bolji igrač od Jordana. Po broju naslova, ali i individualnih nagrada, Bryant neće nadići velikog Jordana, ali barem će imati zadovoljštinu zbog većeg broja postignutog poena.

Večeras ćemo imati priliku gledati stvaranje povijesti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE