Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

James poručio Anthonyju: Učini ono što će te usrećiti

LeBron James udijelio je nekoliko savjeta svom kolegi Carmelu Anthonyju putem medija prije sinoćnjeg međusobnog dvoboja. James i Anthony su izvan terena veliki prijatelji, stoga i nije čudno vidjeti kako mu glavni igrač Heata daje savjete po pitanju njegove budućnosti.

James se osvrnuo na status slobodnog igrača kojeg će Anthony imati na kraju ove sezone, te mu je poručio kako mora učiniti ono što će ga usrećiti: “Mora učiniti ono što će ga usrećiti. Kad si sretan, košarka je vrlo zabavna. Svakim danom se trudi biti najbolji, a sve ostalo što život stavi pred tebe podnesi. Dalje ćemo vidjeti.”

Veliku ulogu u Anthonyjevoj odluci mogla bi igrati i količina novca koju može zaraditi. Knicksi su tu u prednosti, jer su u mogućnosti ponuditi mu 34 milijuna dolara više od ostatka lige. James je dao svoje mišljenje o mogućem uzimanju manje plaće, što je sam i učinio pri odlasku iz Clevelanda: “Sebi bih predložio takvo nešto, ali to ne odgovara svima. Moj način života ne odgovara svima. Meni je jedino bitno osvajati naslove i zato sam došao u Miami. Novac me nije usrećio, ali pobjeđivanje je.”

Anthony je nekoliko puta tijekom sezone isticao nezadovoljstvo, s obzirom na stanje momčadi, s potpunim pravom, ali je nekoliko puta i istaknuo kako ne namjerava otići iz New Yorka. Knicksi su u jako lošem stanju, trenutno su 10. na slabom Istoku s omjerom 13-22, no u posljednjih pet susreta ostvarili su četiri pobjede, a jednu od tih baš protiv Miamija, što im daje nadu da mogu preokrenuti sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE