Tuesday, August 9, 2022

ZADNJE OBJAVE

James poručio Anthonyju: Učini ono što će te usrećiti

LeBron James udijelio je nekoliko savjeta svom kolegi Carmelu Anthonyju putem medija prije sinoćnjeg međusobnog dvoboja. James i Anthony su izvan terena veliki prijatelji, stoga i nije čudno vidjeti kako mu glavni igrač Heata daje savjete po pitanju njegove budućnosti.

- Advertisement -

James se osvrnuo na status slobodnog igrača kojeg će Anthony imati na kraju ove sezone, te mu je poručio kako mora učiniti ono što će ga usrećiti: “Mora učiniti ono što će ga usrećiti. Kad si sretan, košarka je vrlo zabavna. Svakim danom se trudi biti najbolji, a sve ostalo što život stavi pred tebe podnesi. Dalje ćemo vidjeti.”

Veliku ulogu u Anthonyjevoj odluci mogla bi igrati i količina novca koju može zaraditi. Knicksi su tu u prednosti, jer su u mogućnosti ponuditi mu 34 milijuna dolara više od ostatka lige. James je dao svoje mišljenje o mogućem uzimanju manje plaće, što je sam i učinio pri odlasku iz Clevelanda: “Sebi bih predložio takvo nešto, ali to ne odgovara svima. Moj način života ne odgovara svima. Meni je jedino bitno osvajati naslove i zato sam došao u Miami. Novac me nije usrećio, ali pobjeđivanje je.”

Anthony je nekoliko puta tijekom sezone isticao nezadovoljstvo, s obzirom na stanje momčadi, s potpunim pravom, ali je nekoliko puta i istaknuo kako ne namjerava otići iz New Yorka. Knicksi su u jako lošem stanju, trenutno su 10. na slabom Istoku s omjerom 13-22, no u posljednjih pet susreta ostvarili su četiri pobjede, a jednu od tih baš protiv Miamija, što im daje nadu da mogu preokrenuti sezonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE