Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

James ubacio 41 koš u pobjedi protiv Blazersa

Sinoæ je u NBA ligi odigrano šest utakmica, uz dvije domaæe pobjede Spursa i Clippersa.

Nakon neoèekivanog poraza na gostovanju kod Nuggetsa, Cavsi su upisali gostujuæu pobjedu protiv Blazersa. Prvo poluvrijeme je pripalo Cavsima, na odmor su otišli sa 15 koševa razlike. U treæoj èetvrtini Blazersi ubacuju u višu brzinu i ulaze u posljednju odluèujuæu èetvrtinu sa samo èetriri koša zaostatka. Blazersi su uspjeli održavat rezultat prilièno izjednaèen sve do 6 minuta prije kraja, kada su totalno pali u svim segmentima igre (ubacili su samo 5 koševa), a dopustili gostima da ubace 17 koševa. Goste je do nove pobjede predvodio LeBron James koji je ubacio 41 koš, od toga 31 u prvom poluvremenu, te je imao 10 skokova i 8 asistencija. Shaquile O`Neal je takoðer pružio dobru partiju, upisao je double double (11k i 11sk). Blazerse je predvodio Brandon Roy sa  34 koševa.

Nakon utakmice trener Cavsa Mike Brown je izjavio: “Roy je odigrao izvrsno u napadu i držao je svoju ekipu u igri do samog kraja”.

Kelti su upisali uvjerljivu pobjedu na gostovanju protiv Raptorsa. Startna petorka upisala je dvoznamekasti broj koševa, a prednjaèili su Rasheed Wallace sa 29 koševa i 8 skokova, te Rajon Rondo koji je upisao prvi ovogodišnji triple double (22k, 10sk i 13a). Raptorse je predvodio Chris Bosh sa 31 košem i 14 skokova.

Nakon utakmice trener Celticsa Doc Rivers je izjavio: “Wallace je odigrao feneomenalnu utakmicu, kakve je samo šuteve pogodio…mislim da je u obrani odigrao neprikosnoveno.”

Rezultati:

Toronto Raptors – Boston Celtics 107:114
Washington Wizards – New Orleans Hornets 110:115
Los Angeles Clippers – Miami heat 94:84
San Antonio Spurs – New Jersey Nets 97:85
Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers 94:106
Los Angeles Lakers – Milwaukee Bucks 95:77

Latest Posts

NE PROPUSTITE