Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

James ubacio 44 koševa

Sinoæ je u NBA ligi odigrano pet utakmica, a domaæe pobjede ostvarili su igraèi Raptorsa i Hawksa.

Cavsi su upisali uvjerljivu pobjedu na gostovanju kod Thundera. Cavse su do nove pobjede predvodili LeBron James sa 44 koša (38 ih je ubacio u prve tri èetvrtine), uz 7 skokova i 6 asistencija, te Mo Willimas sa 22 koša (11 ih je ubacio  u posljednjoj èetvrtini), 4 skokova i isto toliko asistencija. U posljednjoj èetvrtini Williams je ubacio tri uzastopne trice, za to vrijeme domaæini nisu ubacili niti jedan koš. Domaæine je predvodio Kevin Durant sa 29 koševa, 5 skokova i 2 asistencije.  

Nakon utakmice Lebron James je izjavio:  “U posljednjoj èetvrini smo definitivno odigrali jako dobro, osjeæali smo se izvrsno”.

Igraèi Hawksa ostvarili su uvjerljvu domaæu pobjedu protiv najgore momèadi lige, Netsa. Sedmorica igraèa upisalo je dvoznamenkasti broj koševa, a prednjaèili su Joe Johnson sa 21 košem i 10 asistencija i Maurice Evans sa 22 koša i 9 skokova. Netse je predvodio Deren Harris sa 23 koša i 9 asistencija.

Nakon utakmice trener Hawksa Mike Woodson je izjavio: “Odigrali smo jako dobro i u obrani i u napadu. Uèinili smo sve da odigramo dogovorene akcije i da postignemo koševe iz otvorenih šuteva”.

Rezultati:

Toronto Raptors – Houston Rockets 101:88
Atlanta Hawks – New Jersey Nets 130:107
Miami Heat – Memphis Grizzlies 90:118
Oklahoma City Thunder – Cleveland Cavaliers 89:102
Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs 90:115

Latest Posts

NE PROPUSTITE