Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

James ubacio 51 poen, McDyess uništio Lakerse

Floridski derbi u NBA ligi izmeðu Orlanda i Miamija se ovog èetvrtka odigrao treæi put u sezoni. Miami je kao gost pobijedio 104-100 i sada ima pozitivnih 2-1 protiv Magica.

LeBron James ubacio 51 poen

  • Rekorderi dana

  • Koševi: LeBron James (51)
  • Asistencije: Kobe Bryant (10)
  • Skokovi: Luc Mbah A Moute (19)
  • Ukradene lopte: Carlos Delfino (5)
  • Blokade: Andris Biedrins (3)

Kada jedan od trojca velikana u Miamiju odigra utakmicu kao LeBron James u èetvrtak onda je suparniku zbilja teško odgovoriti na pravi naèin. James je ubacio najveæi broj poena ove sezone (51), a uz to je imao i 11 skokova, te osam asistencija. Doslovno je torpedirao koš Orlanda u prvoj èetvrtini kada je postigao 24 poena (od 30 Miamija u prvih 12 minuta).

Miami je stvarao razliku tijekom prve tri èetvrtine nakon kojih je imao 16 poena razlike. Ipak, u zadnjoj èetvrtini se domaæa momèad uspravila i zaprijetila, pa su devet sekundi prije kraja imali moguænost pogoðenom tricom doæi do 103-103, no šut Ryana Andersona iz nemoguæe pozicije nije pronašao pravi put.

Uz Jamesa vrlo dobru partiju je pružio Chris Bosh u redovima Miamija, te je utakmicu završio sa 13 poena, šest skokova i èetiri asistencije, dok je Dwyane Wade ubacio 14 poena. Recimo da je James iz igre gaðao odliènih 17-25.

Jameer Nelson je sa 22 poena, te po šest skokova i asistencija bio prvo ime Orlanda, za koji je Dwight Howard ubacio 17 poena uz 16 skokova.

U drugom derbiju veèeri, na Zapadu, najbolja momèad lige San Antonio je slavio kod Lakersa 89-88. Pobjedu je donio 0.2 sekunde prije kraja Antonio McDyess. Duncan je šutirao preko Gasola, lopta se odbila od obruèa, a u visokom letu je McDyess preskoèio Odoma i Bryanta i spustio loptu u koš za slavlje momèadi iz Teksasa.

Lakersi su tako još jednom pali na svom parketu od velikih momèadi, prije San Antonija tamo su slavili Boston i Miami, makar je Kobe Bryant odigrao momèadski vrlo dobru utakmicu. Postigao je 16 poena uz devet skokova i 10 asistencija. Sa 17 poena u drugom dijelu (od ukupno 21) goste je predvodio Tony Parker uz stalno inspiriranog Manua Ginobilija (14 poena, pet skokova i osam asistencija).

U posljednjem meèu veèeri je Golden State sa 100-94 pobijedio Milwaukee, a igraè utakmice je bio Monta Ellis sa 24 poena, pet skokova i šest asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE