Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

James, Wade i Anthony spremaju humanitarnu turneju

LeBron James, Chris Paul, Dwyane Wade i Carmelo Anthony, zvijezde iz NBA lige, zaigrat æe na turneji koja æe se sastojati od èetiri utakmice pod nazivom “Homecoming Tour”.

Buduæi da se ne nazire završetak lockouta u NBA ligi, spomenuti All-Star igraèi odluèili su ”otiæi kuæi i dovesti sa sobom svoje prijatelje”.

Prva od èetiri utakmice održat æe se 1. prosinca u Akronu (Ohio), rodnom gradu 26-godišnjeg LeBrona Jamesa. Nakon toga slijedi utakmica 4. prosinca u New Orleansu, pa 7. prosinca u Chicagu, a kulminacija turneje bit æe susret 10. prosinca u East Rutherfordu.

Spomenuta èetvorica asova zaigrat æe u sve èetiri utakmice, koje æe imati i popratne sadržaje, kao što su obrazovne aktivnosti i klinike u svakom gradu. Prihodi s turneje bit æe namijenjeni dobrotvornim zakladama èetvorice igraèa, a sponzor turneje Google Plus æe osigurati ”stream” uživo sa svake utakmice.

“To je nešto o èemu smo razgovarali kao igraèi još davno. Imati priliku otiæi u te razne gradove iz kojih dolazimo, dovesti u njih košarku na visokoj razini i oplemeniti cijelu prièu humanitarnom komponentom u svakom gradu. Bit æe zabavno i baš se veselimo tome”, izjavio je Dwyane Wade.

Uz njega i Jamesa, na sva èetiri susreta bi trebao zaigrati i Chris Bosh, treæi èlan ”velike trojke” Miami Heata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE