Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

James: Želim biti najbolji igraè svih vremena

Nova sezona NBA lige pred vratima je, 30. listopada kreæu prve utakmice i pohod Miamija na još jedan naslov prvaka. Konkurencija je velika, a hoæe li uspjeti ovisit æe o brojnim faktorima, a najveæi od njih je LeBron James, najbolji košarkaš današnjice.

James je prošle sezone osvojio sve što se osvojiti moglo, MVP regularnog dijela sezone, MVP finala i naslov NBA prvaka, svoj prvi u karijeri. Time se samo rijetki košarkaši mogu pohvaliti, ali LeBron želi još i više.

“Želim biti najbolji košarkaš svih vremena”, rekao je James za The Associated Press. To nije ništa novo, to govori veæ nekoliko sezona, ali osvajanjem naslova približava se tome cilju. Sada je osvojio jedan prsten, ali to ne mijenja njegove ciljeve, ne namjerava se zaustaviti “samo” na tome.

“Nisam imao previše vremena razmišljati što se sve dogodilo. Uvijek æe postojati oni koji smatraju da ne mogu osvojiti još jedan naslov, koji misle da ne mogu ponoviti prošlu sezonu”, èime je jasno dao do znanja što mu je motivacija za naporan rad tijekom ljeta, kada NBA igraèi imaju vremena raditi na svojoj igri i poboljšavati je, jer kada krene sezona vremena za treninge više nema.

Za kraj je još James dodao kako je mnogo nauèio prošle sezone i sada zna što je sve potrebno uèiniti za odlazak do kraja i osvajanje prstena prvaka. “Najbolja stvar prošle sezone je bila što smo uspjeli doæi do samoga vrha. Sada znamo što je potrebno kako bi to ponovili i sljedeæe sezone.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE