Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamison napokon u Cavsima

Do kraja prijelaznog perioda u NBA ligi preostalo je manje od 24 sata. Uvod u te zadnje sate priredile su nam tri ekipe svojim zajednièkim tradeom. Cleveland, Washington i Los Angeles Clippersi dogovorili su razmjenu šestorice igraèa. Nakon dugih pregovora Cavsa sa Phoenixom i Washingtonom ipak su odluèili uzeti krilo Washington Wizardsa.

Dugo priželjkivano krilo Washington Wizardsa, Antawn Jamison, napokon je stiglo u Cleveland i biti æe još jedna pomoæna snaga LeBronu u pohodu prema prstenu. Cavsi su zauzvrat u Washington poslali Zydrunasa Ilgauskasa i pick prve runde u narednom draftu.

Ovim potezom su se Wizardsi riješili svih igraèa kojih su se mogli riješiti, tako da æe u sezonu 2010-11 uæi punih džepova spremni za lov na velika imena.

Da bi ovo uopæe bilo moguæe morala se prikljuèit još jedna ekipa, posrednik, a tu ulogu su prihvatili Clippersi koji su u svoj ovoj prièi dobili krilnog centra, Drewa Goodena, kojemu je preostala još samo ova sezona na ugovoru vrijedna 4,5 milijuna dolara i koja bi uskoro trebala biti otkupljena, tako da bi Gooden uskoro mogao biti slobodni igraè i na raspolaganju bilo kojoj ekipi u ligi (spominje se povratak u Dallas).

Uz Jamisona Cavsi su još dobili i razigravaèa Sebastiana Telfaira, dok su Wizardsi uz Ilgauskasa dobili još i dva krila, Ala Throntona i Briana Skinnera.

Latest Posts

NE PROPUSTITE