Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamison odluèio potpisati za Lakerse

Veteran NBA lige, Antawn Jamison odluèio je pridružiti se Los Angeles Lakersima u potrazi za naslovom prvaka kojeg nije uspio osvojiti u svojoj 14 godina dugoj profesionalnoj karijeri.

Jamison æe s Lakersima potpisati jednogodišnji ugovor, èiji æe iznos biti veteranski minimum od 1,35 milijuna dolara. Prošle sezone Jamison je u Cavaliersima zaradio 15 milijuna dolara (ukupno u karijeri 140 milijuna), tako da mu novac više nije prioritet i sada samo gleda prema naslovu prvaka.

Lakersi su doveli Stevea Nasha u svoje redove i to je vjerojatno bio kljuèan èimbenik u odabiru Jamisona. Ipak, još uvijek se ne zna momèad s kojom æe Lakersi igrati sljedeæe sezone jer se još uvijek nalaze u pregovorima za Dwighta Howarda iz Orlando Magica. Prema posljednjim glasinama, u razmjenu bi ukljuèili i Cleveland Cavalierse, no neæemo o tome u detalje jer ovakve se glasine mijenjaju svakoga dana.

Jamison je karijeru zapoèeo 1998. godine u dresu Golden State Warriorsa. Igrao je još za Dallas, Washington i Cleveland, a prošle je sezone unatoè 35 godina na leðima ostvarivao impresivne brojke od 17,2 poena i 6,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE