Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jamison: Ovo je L.A., ovdje mora biti cirkus svaki dan

Los Angeles Lakersi su se prije nekoliko dana odluèili zahvaliti svom dotadašnjem treneru Mikeu Brownu, te su nakon lošeg ulaza u sezonu odluèili napraviti promjene na toj dužnosti.

Sve se odvijalo prema tome da æe se u klub vratiti legendarni trener Phil Jackson, koji je ukupno osvojio pet NBA prstena s klubom iz Los Angelesa. No, onda se dogodio zaokret u pregovorima i novim trenerom je postao Mike D’Antoni, koji je ne tako davno bio trener Phoenixa, a potom i New Yorka.

“Dobio sam poruku da nam je D’Antoni novi trener. Teško mi je komentirati sve to, jer ja sam ipak novi èovjek u gradu. Istina, mnogo toga se negativnoga dogodilo u klubu u zadnjih nekoliko tjedana, ali ja mogu poruèiti da æe nas to kao momèad samo ojaèati. Bit æemo sve bolji, bez obzira na sve vanjske utjecaje”, rekao je Dwight Howard.

“Pa, ovo je Los Angeles, ovdje svaki dan mora biti zanimljiv, težimo cirkusu. Tko je trebao biti trener, ne znam, ali ovo je samo garancija da nam u klubu nikada neæe biti dosadno”, iznio je svoje viðenje Antawn Jamison, još jedno iskusno pojaèanje kluba tijekom ovog ljeta.

Pau Gasol je s Phil Jacksonom proveo uspješne godine u klubu, te je u dva navrata proslavljao naslov NBA prvaka. Španjolac je tek rekao:

“Svi znamo koliko Phil znaèi ovom klubu i ovom gradu. On je garancija uspjeha, ali ne znam koji su pravi razlozi što je ipak ostao u èekaonici.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE