Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jarden Sullinger želi novu šansu u NBA ligi

Jared Sullinger je nekada bio izbor prve runde na draftu. Prve četiri godine karijere je proveo kao konstantan igrač u rotaciji Boston Celticsa. Peta sezona mu je bila posljednja. Odigrao je samo 11 utakmica  u Toronto Raptorsima prije nego što je razmijenjen u Phoenix Sunse koji su ga otpustili. Do sada nije uspio pronaći mjesto u nijednoj ekipi, a ni ne spominje se u nikakvim špekulacijama.

Trenutno igra u na The Basketball Tournamentu u Brooklynu, turnir u kojem pobjednik odnosi 2 milijuna dolara. Novac ipak nije Sullingerova briga. On želi mjesto u NBA ekipi. U nedavnom intervjuu je govorio o svojem radu na povratku, koji je počeo s rješavanjem glavnog problema – težine.

Izgubio sam godinu igranja košarke zbog onoga što sam radio – zbog svoje težine i prehrane“, rekao je Sullinger objašnjavajući kako je to što nije htio smršaviti dovelo do gubljenja mjesta u Celticsima, a kasnije pridonijelo i razmjeni iz Raptorsa u Sunse i na kraju njegovo otpuštanje.

Sullinger je shvatio problem i otad radi sve kako bi smršavio. Trenutno ima 130 kilograma i nije mu lako. Milijuni ljudi koji se bore s istim problemom to mogu potvrditi, ali on i dalje pokušava.

Najveća kilaža mi je bila 145 kilograma u mojoj četvrtoj godini s Celticsima“, nadodao je dvadeset petogodišnjak. „Iskreno, bilo je sramotno.“

Dok se Sullinger bori s težinom, pojavljuje se jedna ekipa koja bi se mogla zanimati za njegove usluge. Brooklyn Netsi su ga promatrali dok je igrao na turniru u subotu. Brooklyn možda nije najjača ekipa u ligi, ali Sullinger ne izgleda kao izbirljiva osoba. Želi igrati u NBA-u i želi dokazati kako ga težina neće zaustaviti u tome.

Latest Posts

NE PROPUSTITE