Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Jared Dudley želi trogodišnji ugovor

Krilo Washington Wizardsa, Jared Dudley, izrazio je želju za produženjem ugovora u idućem offseason periodu. Međutim, odlučio je da traži trogodišnji ugovor.

Dudley je iskoristio igračku opciju u svom ugovoru, koja mu je donijela 4.25 milijuna dolara, znajući da je operacija leđa neizbježna. Sada, Dudley očekuje povišicu s obzirom na povećanje salary capa.

Mislim da sam ispunio svoju stranu dogovora kada me je Ernie Grunfeld (GM Wizardsa) doveo u razmjeni, znajući da sam ozlijeđen“, rekao je Dudley u razgovoru nakon posljednje utakmice Wizardsa u ovoj sezoni. „Gledajući naprijed, jasno mogu vidjeti svoj povratak ovdje. Kao što sam rekao drugim novinarima, nikada nisam prva, druga ili treća opcija – ja sam četvrta opcija. Tako da, ako ne dobiješ djevojku koju želiš odmah, ja sam ona na posljetku. Za mene to ne predstavlja problem. Jasno je što ja mogu uraditi u ovom sistemu i kada igram, onda igram na pravi način.“

Dudley je igrao obje krilne pozicije u minuloj sezoni.

Ono što sam htio pokazati ove godine, u suštini, jeste mogućnost da kvalitetno odigram kao krilni centar. Mislim da sam taj posao odradio kvalitetno, otprilike u 80% sezone.“

Wizardsi su regularni dio sezone završili s omjerom 41-41, što je bilo tri utakmice iza posljednje pozicije koja je vodila u doigravanje. S obzirom na prošlogodišnji neočekivan uspjeh, ova sezona je bila korak unazad i na ljeto se sprema reorganizacija momčadi. Prvi zamah front officea je bio otkaz za trenera Randy Wittmana, na čije je mjesto došao Scott Brooks. Priče o povratku Kevin Duranta su bile glasne u proteklom periodu, te ćemo tek vidjeti kako će se klupko odmotati za franšizu iz prijestolnice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE