Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

JaVale McGee produžio ugovor s Denverom

Centar momèadi Denver Nuggets, JaVale McGee odluèio je produžiti suradnju s poslodavcem èiji je zaposlenik postao sredinom prošle sezone.

Nuggetsi æe za sljedeæe èetiri godine McGeeju isplatiti 44 milijuna dolara. Èlanom Nuggetsa postao je sredinom prošle sezone kada je došao u razmjeni s Washington Wizardsima u zamjenu za brazilskog centra Nenea. Zajedno s Kennethom Fariedom èini iznimno energiènu i skoènu visoku liniju na koju æe se Nuggetsi uvelike oslanjati sljedeæe sezone.

Èelnici Denvera nisu bili aktivni u lovu na slobodne igraèe ovoga ljeta te je jedini dolazak u ekipu potpisivanje rookie igraèa Evana Fourniera, ali nije bilo ni znaèajnijih odlazaka, tek æe Rudy Fernandez karijeru nastaviti u Španjolskoj, dok su otpustili Chrisa Andersona. Ukoliko vas zanimaju promjene u ostalim ekipama, to možete saznati ovdje.

McGee je od dolaska u Nuggetse bilježio prosjeène brojke od 10,3 poena i 5,8 skokova, što je nešto lošije u odnosu na igre u Wizardsima, ali to je vjerojatno rezultat prilagodbe na novu momèad i sljedeæe bi sezone trebao podiæi svoje statistièke uèinke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE