Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

JaVale McGee u Warriorsima

Shaqtin´ a Fool MVP i jedan od najčudnijih NBA igrača mogao bi se pridružiti Golden State Warriorsima i Steveu Kerru. Vjerojatno jedina organizacija i  jedini čovjek koji može pomoći nestašnom JaValeu McGeeu i pokušati pretočiti njegov potencijal u konačno nešto konkretno. Čovjek s fantastičnim fizičkim atributima ali potpuno nepredvidivog ponašanja pokušat će se izboriti za ugovor kroz trening kamp Dubsa.

Jedan od boljih rim protectora i NBA blokera cijelu karijeru se muči s mušicama u glavi i nestalnom formom i ovo mu je odlična prilika skinuti reputaciju čudaka i pružiti dodatnu dubinu Warriorsima, koja im je upravo nedostajala u velikom finalu, pogotovo pod košem.

Iako mu je karijera u padu zadnje tri godine , s tek 28 godina još ima priliku napraviti nešto osim zabavljati Shaquilla O´Neala.

McGee je prošlu sezonu odigrao u Dallas Mavericksima i u 34 utakmice imao je prosjek od 5,1 košava i 3,9 skokova za samo 10,9 minuta po utakmici dok mu je prosjek kroz karijeru 8,2 koševa, 5,4 skokova i 1,7 blokada za samo prosječno 19 minuta u 416 utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE